Λίγα ακόμα λόγια για την Hellenic Carpos

στις

Η αποστολή της Hellenic Carpos έχει διπλή στόχευση. Να βοηθήσει τους έλληνες παραγωγούς, ακόμα και τους μικρότερους αλλά και τις ελληνικές εταιρείες να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες των εξαγωγών ώστε να είναι σε θέση να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους στον κόσμο.

Ταυτόχρονα να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους ξένους αγοραστές, ώστε να γνωρίσουν τα προϊόντα της ελληνικής γης και την χρήση τους στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα αλλά και να τους φέρει σε επαφή με τους έλληνες εξαγωγείς τροφίμων, ώστε να καταστεί εφικτή και εύκολη η απόκτηση των προϊόντων αυτών.

Συγκεκριμένα η Hellenic Carpos

  • Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις εξαγωγές και τις εξαγωγικές διαδικασίες
  • Δημιουργεί καλάθια ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων τα οποία  προωθεί με στοχευμένες δράσεις στις διεθνείς αγορές.
  • Αναλαμβάνει την διερεύνηση της ελληνικής αγοράς για την ανεύρεση των κατάλληλων προϊόντων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αγοραστών του εξωτερικού
  • Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες marketing, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης όπως δημιουργία marketing plan για τια αγορές του εξωτερικού,  σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας (logo, επαγγελματικές κάρτες, έντυπα), δημιουργία ιστοσελίδας, κ.λ.π.
  • Αναλαμβάνει την παρουσίαση της επιχείρησης στις διεθνείς εκθέσεις (σχεδιασμός, κατασκευή εκθεσιακού stand)
  • Μπορεί να λειτουργήσει σαν τμήμα εξαγωγών της επιχείρησης και να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τις εξαγωγές των προϊόντων

Η ιστοσελίδαwww.helleniccarpos.gr  αποτελεί βασικό μας εργαλείο στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Σε αυτή  παρουσιάζονται 20 κατηγορίες Ελληνικών προϊόντων, τα βασικά τους χαρακτηριστικά, οι ιδιαιτερότητές τους, τα ΠΟΠ και ΠΓΕ καθώς και συνταγές.

Επίσης η ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα Portal στο οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με θέματα εξαγωγών εντελώς Δωρεάν! http://www.helleniccarpos.gr/el/ypiresia-eksagogon

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να καταρτίσετε το δικό σας export plan και να συμμετέχετε στο καλάθι της Hellenic Carpos το οποίο προωθούμε σε ξένες αγορές.

Hellenic Carpos

2310222012

www.helleniccarpos.gr

LOGO CARPOS NEO

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s