Ποτοποιϊα Στουπάκης- Ούζο & Λικέρ Μαστίχας

στις

Η ομάδα της Hellenic Carpos ταξίδεψε στην όμορφη Χίο και είδε απο κοντά την ξεχωριστή παραγωγική διαδικασία του καζανιστού ούζου Στουπάκη και του λικέρ Μαστιχας Χίου.

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τον χώρο με τα καζάνια στα οποία γίνεται το ούζο και το λικέρ μαστίχας σε ένα αποστακτήριο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το Καζανιστό Ούζο Στουπάκη ξεχωρίζει για την μοναδική του γεύση και το υπέροχο άρωμά του που του δίνει ο χιώτικος γλυκάνισος που χρησιμοποιειται.

Το λικέρ Μαστίχας είναι ένα μοναδικό προϊόν το οποίο προέρχεται από τους σκίνους οι οποίοι φύονται μόνο στην Νότια Χίο. Αυτήν την περίοδο οι σκίνοι έχουν χαρακτεί και αναμένεται το πολυπόθητο «δάκρυ» για επεξεργασία και την παραγωγή του λικέρ Μαστίχα. Η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα και επίπονη αλλά θα δώσει ένα μοναδικό προϊόν.

Η Ποτοποιϊα Στουπάκης παράγει ξεχωριστά προϊόντα τα οποία ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μέσα από τα καλάθια της Hellenic Carpos και μέσα από συντονισμένες δράσεις σε ξένες αγορές.

H Hellenic Carpos προωθεί Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό μέσα από ενα στοχευμένο πλάνο δράσης.  Συμμετέχει σε εκθέσεις και events σε ξένες αγορές με στόχο την προβολή των Ελληνικών προϊόντων που διαθέτει στο καλάθι της.

Τους επόμενους μήνες ταξιδεύει σε Ζυρίχη, Βρυξέλλες και Ντουμπάι, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις και προωθεί Ελληνικά προϊόντα.

Hellenic Carpos

http://www.helleniccarpos.gr

info@helleniccarpos.gr

2310222012

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s